2011. március 7., hétfő

TEHETSÉGKUTATÓ PÁLYÁZAT



A MOME line és a DEMO Tábor pályázati hirdet 11.-12. osztályos középiskolás diákok részére. 

A tehetséggondozó műhely az Oktatásért Közalapítvány támogatásával jött létre azzal a céllal, hogy a fiatal, kreatív és elszánt tehetségek szakmai fejlődését támogassa. 
A műhelymunka során a diákok megismerkednek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanáraival, hallgatóival és végzett tervezőivel, illetve az általuk képviselt tervezői szemlélettel.
A program egy kiállítással zárul, ahol a MOME-s tanárok, hallgatók, szülők és barátok megtekinthetik a foglalkozások során a diákok által készített munkákat.


A tehetséggondozó műhely időtartama: 2011. Április-Május
Foglalkozások:szombatonként 2X3 óra, 5 alkalommal, összesen 60 órában.
Program: grafika-animáció, média-fotó, divat-ékszer és építészet-szilikáttervezés

Tandíj: 20 diák számára kínálunk teljes tandíjmentességet, közülük a Budapest területén kívülről beutazó diákok számára az utazási költségeket is támogatjuk. A 20 diákot a DEMO Tábor szakmai zsűrije fogja kiválasztani, a pályázatok beérkezését követően. További 8 diák számára bizosítunk részvételi lehetőséget 7000Ft/alkalom tandíjbefizetés ellenében. 


Jelentkezés: A jelentkezőktől e-mailben névvel és elérhetőségekkel (cím, telefonszám) várunk egy fél oldalas fogalmazást arról, hogy miért szeretne részt venni a műhelymunkában, illetve 5 db fotót eddigi munkáról az alábbi email címre: demotabor@gmail.com. A tárgyba kérjük írd bele: DTP Pályázat.


Info:  +36 30 664 08 99  /  +36 20 577 60 61
Jelentkezési határidő: 2011. március 31. éjfélig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése